Zeeroversdroom

Beste meneer/mevrouw,

Ik richt deze spontane sollicitatie tot u omdat ik het gevoel heb dat ik mijn vaardigheden nuttig zou kunnen inzetten binnen uw onderneming. Van kindsbeen af heb ik namelijk al als zeerover willen werken (net zoals op uw website vermeld staat, geef ook ik de voorkeur aan de term ‘zeerover’ boven ‘piraat’, om evidente redenen).

Als relevante ervaring met betrekking tot het zeeroverschap wil ik expliciet vermelden dat ik als kind jarenlang heb rondgelopen met een ooglap. Er was bij mij namelijk een ‘lui oog’ vastgesteld en om dit te corrigeren werd ik geooglapt. Mijn oog-handcoördinatie en mijn vermogen om afstanden in te  schatten ondanks een afgedekt oog zijn hierdoor goed ontwikkeld.
Ik beschik zelf niet over een papegaai, maar ik heb wel parkieten gehad. Ik ga ook regelmatig op bezoek bij de papegaaien in de zoo voor een gezellige babbel. Ik denk dus wel dat ik kan stellen dat mijn contact met deze diersoort optimaal is.
Wat het houten been betreft: ik heb er nog geen. Als dit een strikte vereiste is voor de functie, ben ik echter gemotiveerd om dit zo gauw mogelijk onder de knie te krijgen.

Met deze brief wou ik u op de hoogte brengen van mijn diepgaande interesse om als zeerover aan de slag te gaan op uw schip. Graag zou ik mijn motivatie nog verder toelichten in een persoonlijk gesprek. Ik wacht op uw boodschap in een fles.

Met vriendelijke groeten,
Inge Pauline

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in idee. Bookmark de permalink .

Een reactie op Zeeroversdroom

  1. vva zegt:

    Haha, inderdaad, zo moet het.

    go with the flow

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s